Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 23:11 - Ваксини и тъпота!
Автор: spock Категория: Технологии   
Прочетен: 19402 Коментари: 7 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   Напоследък съм станал безпринципен човек.  Просто забелязах, че има група привидно инертни хора, с буквално опаки разбирания за всичко което ги заобикаля. Те са така наречените ентусиазирани лаици, които имат мнение във всяка или почти всяка област. Има едно единствено правило от което се ръководят, вероятно без да го осъзнават. Това е, че те имат най-натрапливо и крещящо мнение именно в областите в които нямат никакви компетенции. Сякаш го правят нарочно. Една от тези области е ваксинопрофилактиката – в нея, освен че пискливото им мнение дразни дори тренираните нерви има и огромен потенциал да навредят не само на себе си (собствените си деца), но и на обществото изобщо (чуждите деца, чуждите съдби). Станал съм безпринципен, защото ако в тая гмеж от хора с безобразно мислене, или опити за мислене, имаш принципи и решителността да ги отстояваш, влизаш в капана на словоблудството за радост на „ психясалите демони“ гонени от световната конспирация. Има моменти обаче, когато трябва да кажеш нещо. Или защото си силно провокиран, или защото искаш да спиш спокойно.

   От времето когато английският лекар и биолог Едуард Дженер прилага първата ваксина в света, с която започва епичната битка срещу смъртоносната едра шарка, са изминали около 200 години. Няма начин обаче нещо толкова голямо и епохално да се е случило ей така. Гледал болна доячка да мачка кравешката гръд. Със сигурност или тогавашните фармацевтични компании са платили на Дженер да „измисли тая скверна отрова“ от комерсиални подбуди или ционистите по онова време са знаели какво им готви национал-социализма столетия по-късно и са искали да прецакат „прогресивното и свободно“ човечество превантивно. Много наивно е някак си да смятаме, че ваксините са превенция. Не, по-скоро със създаването им е започнало превантивното прецакване на членовете от елитарния клуб „бг-мама.“ Страшното е, че нашият „клуб“ е детски кръжок в сравнение с подобни световни клубове. Не за да убеждавам някого в нещо, още повече „прогресивните майки“ ще да река няколко неща от кухнята на нелаиците, колкото и да е странно нелаик да взима думата по подобна важна тема.

 

  • ·         Във ваксините има алуминий! - Алуминият е третият най-често срещан метал в околната среда. Има го в питейната вода, в доста храни, при използването на алуминиеви съдове той се отделя в малки количества в храната. В някои ваксини има алуминий, чиято роля е да предизвика по-бърз имунен отговор. Ако детето ви има всички задължителни ваксини, от тях то ще е „получило“ 4 мг. алуминий за 6 месеца, за същия период ако го кърмите ще получи над 10 мг., а ако яде адаптирано мляко – ужас, над 100! (General Biologics Product Standards; Constituent materials. Ingredients, preservatives, diluents, and adjuvants. 21 CFR: 610.15 (a);  Tyler KL. Prions and prion diseases of the central nervous system (transmissible neurodegenerative diseases). In Mandell GL, Bennett JE, Dolin R, eds. Principles and Practices of Infectious Diseases. Philadelphia, PA: Churchill Livingstone; 2000)

  • ·         Във ваксините има живак! – Живакът е метал, който често стряска хората повече от необходимото. Използването му във ваксините е било с цел да се „консервират“, да не се развалят. Още в началото на 90-те е имало майки, които пощуряват и живакът е премахнат като консервант. След премахването му същите майки пощуряват двойно повече смятайки, че ЩОМ Е премахнат, наистина Е БИЛ вреден. Това струва около 400.000 млн. долара за нови изследвания, които да докажат вече известното. Живакът под формата на тимерозал не е вреден за здравето. Но въпреки това го махнахме! Доволни!? (Leslie K. Ball, MDAn Assessment of Thimerosal Use i pp. 1147 -1154; The Lancet. Volume 385, Issue 9965, 2004 "We have found no convincing evidence that MMR vaccination increases the risk of autism or other PPDs")
    n Childhood Vaccines. Pediatrics Vol. 107 No. 5 May 1, 2001

  • ·         Във ваксините има формалдехид! – Използва се за „убиване“ на вирусите или бактериите от които се „правят“ ваксините. Следва етап на пречистване след който от формалдехида има само следи. Много по-малко отколкото има по принцип в кръвта. (Kien Chai Ong et alFormaldehyde-Inactivated Whole-Virus Vaccine Protects a Murine Model of Enterovirus 71 Encephalomyelitis against Disease. Journal of Virology, 2009,1, 661-665 )
 
  • Във ваксините има желатин! – има, използва се за стабилизатор и е хидролизиран, „пречистен.“ „Най-сериозните „ последствия от него са описани като „зачервяване за около час“ на мястото на инжектирането. Авторите описват като по-тежка алергичната реакция на кожата при досег с полени. (Atkinson WL, Kroger AL, and Pickering LK. General Immunization Practices. In: Plotkin SA, Orenstein WA, and Offit PA, eds., Vaccines Fifth Edition. Saunders Elsevier, 2008.)
 
  • ·         Ваксините причиняват аутизъм!- няма никакви експериментални или клинични доказателства за това. Никакви! Всъщност, „борещите се за правда майки“ рядко знаят какво точно е аутизъм, ако не броим беглата и противоречива информация от Уикипедия. Те са като русофили, които не знаят руски. Просто мразят Америка. (C.Paddy FarringtonMMR and autism: further evidence against a causal association. VaccineVolume 19, Issue 27, 14 June 2001, Pages 3632–3635)
 
  • ·         „Ако моето дете не е ваксинирано, какво пречи то на вашите ваксинирани деца“? Тук тъпомерът се счупва! Мен лично ме е срам да отговарям на подобен въпрос. Ако някой го задава сериозно, значи не е нито обсебен, нито луд, маниак или подобни. Значи че е тъп! Ако някой е тъп, е абсолютно безотговорно да се бориш със „свещената простота.“ Нека мята съчки по каладата Ви, по-добре да горите. По-малко боли!
 
Спирам до тук, защото знам, че няма смисъл. Защото се уморих. Защото всъщност съм станал безпринципен човек.
 
      В. В.
      (ваксиниран по задължителния календар и все още жив)



Тагове:   здраве,   ваксини,   тъпота,


Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. mamkamu - +
29.01.2015 16:20
В миналото глупостта се е разпространявала из света със скоростта на конете. Днес тя достига до всички ни със скоростта на интернет доставчика ни :)

И понеже глупаците винаги са по-кресливи от нормалните хора, тяхното мнение по разни въпроси често се превръща в преобладаващото. Особено подпомагано от съвременните комуникационни технологии. Виж само блог.бг. Най-четените блогове са онези, които пишат за кемтрейлс, империалистически заговори, контакти с извънземни, окултизъм и прочее. Да не споменавам онези, които проповядват откровени човеконенавистни идеи като комунизъм, фашизъм, расизъм или просто чист лумпенизъм. Понякога направо се отчайвам...
цитирай
2. vmir - Няма заплаха за света, освен всезнайковщината.
29.01.2015 16:20
Единствено всезнайковците могат да унищожат света. Докато вярват, че го спасяват. Всезнайковците са по-опасни от чумата, и като капак се промотират за манна небесна.
Съчувствия. Няма отърване от невежата арогантност.
цитирай
3. nikikm - Много,много
29.01.2015 21:24
не ти четох интелигентните писания,че ми стана ясен веднага!не си само ти,за съжаление!Вие народното здраве продадохте за пари и алчността и наглостта ви са безмерни,както и чувството за елитарност!Виждаш ли как не обиждам личността ти докторе,не знам доктор ли си ,фелдшер ли си или н.п.
Първо задължавате с ваксинацията-това е насилие,терор или каквото ти дойде лошо наум.
Второ,за да имаме такава нагласа за ваксините,тя се е оформила от изследвания на честни специалисти и смея да кажа по-добри специалисти от ваша милост,световно неизвестен!
Трето,ваксините водят до дебилност,аутизъм,безплодие,те са средство за регулиране на популацията,цел на тези,които ви плащат за наукообразните съчинение с които искате да ни обидите и залъжите!
Четвърто,то е мнение на професор,децата родени в къщи без лекарска намеса и ваксини,растат по-жизнени и умни,не боледуват!
Пето,вас ви има,лекарите де,от стотина години,как е оцелял светът преди това,да се чудиш?
Шесто,днес не лекувате,а третирате и карате на конвейр!Може и да сте интелигентни,но сте индоктринирани,което обезмисля вашата интелигентност.Това в добрия случа,иначе сте престъпници!
Седмо,преди време при стачка на медиците в Америка за няколко месеца,СМЪРТНОСТТА ПАДА С ПЪТИ! Капито?
Осмо,това,което ние простаците знаем и разпространяваме е инфо от хабилитирани и честни медици,учени,микробиолози и пр.
Остава,ако имаш малко чувство за справедливост...недей да отговаряш,ако изобщо пуснеш коментара!
цитирай
4. asthfghl - ...
29.01.2015 22:19
Съвсем по темата:

http://asthfghl.blog.bg/technology/2014/02/14/psevdonauka-syprotivata-sreshtu-vaksinaciiata.1238783

:-)
цитирай
5. zvezdy - Браво nikikm,
30.01.2015 00:54
така им се пада на тези доктори.Кажи поне в кои жълти вестници прочете тези "истини" открити от тези "честни професори" , че и ние да им се насладим.А, може би не са жълти, а по-вероятно да са съветски.Нищо, ти ще ни ги преведеш , предполагам, че знаеш добре руски език, а не си като онези , за които стана дума по-горе.
А, за да си здрав, най-добре отиди да живееш в Сибир.Избери си такова място, че на поне 5 километра от теб да няма никой.Няма да има зарази , ще дишаш чист въздух и т.н.
Обаче има един проблем.Ако ти се случи нещо лошо, няма да има кого другиго да обвиниш.Ще трябва да обвиняваш себе си.
Не става!
Я си стой тука и си драскай глупостите в нета.
цитирай
6. darktales - В някои отношения интернетът е п...
10.02.2015 04:00
В някои отношения интернетът е по-вреден от масовата неграмотност.
Неграмотният поне си знае, че е неграмотен, а глупавият нетър си пълни главата с глупости и си мисли, че знае нещо.

Аз едно се чудя - защо конспиролозите дрискат тухли заради човешките ваксини и ГМО, а са оставили без внимание имунизацията на растенията? Защо не ни зарадват с някое сензационно проучване за аутизма сред кайсиевите овошки и за безплодието у патладжана?
цитирай
7. natirad - 6 счупени тъпомера
11.02.2015 17:29
Нямам навика към непознати да се обръщам на "ти", но на теб прост не мога да говоря на "Вие". Не знам какъв "доктор" си, но ти пожелавам да получиш целия този коктейл, който си описал като безвреден, директно в кръвта си и после да ни опишеш състоянието си, ако си жив. Аз счупих 6 тъпомера, по 1 на всяка точка от великия ти пост. Но на последния счупих 3-4 допълнително. Е, няма такава простотия! Кое точно е тъпото на въпроса с какво моето неваксинирано дете е заплаха за вашите ваксинирани? Може ли по-подробно обяснение? И какво като на тебе един толкова логично зададен въпрос ти се струва тъп, аз сега трябва да се почувствам неудобно и да хукна да си тровя децата ли? Не мога да разбера последния ти довод в подкрипа на ваксините
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: spock
Категория: Политика
Прочетен: 462826
Постинги: 111
Коментари: 97
Гласове: 853
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031